Brolægger

Vælg professionel brolægger i Nordjylland

Trænger haven til fornyelse? Eller vil du have anlagt helt ny indkørsel, sti eller belægning? Så skal du samarbejde med en professionel og erfaren brolægger i Aalborg, Nørresundby, Hjørring, Brønderslev og hele Nordjylland. Stengaarden Have-Anlæg har hjemme i hjertet af Region Nordjylland, og vi løser opgaver for både private og erhverv.

Brolægning, støttemur eller ny indkørsel?

Med tiden bliver der behov for forbedringer omkring boligen. Det kan være forhaven, baghaven eller indkørslen, der skal shines op og gøres mere stabil.

En brolægger i Nordjylland er uddannet til at håndtere forskellige typer af projekter, som alle har sten og fliser til fælles. Arbejdet med at lægge ny havesti, indkørsel eller dekorationsområder i haven er et fysisk tung og krævende opgave. Du sparer både tid og kræfter ved at alliere dig med en brolægger i Nordjylland. Der skal bruges særlige redskaber til at placere belægning. Og det kræver viden om stabilisering af underlag, når der skal laves indkørsel eller stier.

Vores professionelle medarbejdere har adgang til specialmaskiner, der kan løfte og placere både store fliser og løst grus. Som din brolægger i Nordjylland sætter vi en ære i at løse din opgave, så drømmene kan komme til virkelighed.

Kontakt din brolægger i Nordjylland i dag

Det er nemt og enkelt at kontakte din brolægger i Nordjylland. Du vælger selv, om du sender maileller ringer til Stengaarden Have-Anlæg for en indledede og uforpligtende dialog.

Før en brolægger i Nordjylland påbegynder sit arbejde omkring din bolig, vil vedkommende haveværet på besøg for at få indtryk af dit haveprojekts omfang. Og du vil modtage et tilbud på opgaven, så du har styr på økonomi og tidsforbrug.

Forskønnelse og forbedring af have eller indkørsel har positiv effekt på værdien af din bolig. Og det er områder, der skaber tilfredshed og glæde hver dag hos dig og familien.

Kontakt os